כעת גולשים באתר: 201
מספר הספרים באתר: 17,643
מספר הביקורות באתר: 40,257
טוויטר
פרסום אתר ימין קטן תחתון
אי קאסט
פייסבוק
טוויטר
נעיצת ספר באתר נוריתה
פרסום באתר נוריתה

ז'אנר - תזונה ובישול

תזונה ובישול - נוריתה ביקורות והמלצות על ספרים

עמודים

האוכל מדליק את הניצוץ בעיניים, מגביר את הדופק ומעורר התרגשות והפרשת ריר. לא כך צריכה להיות אהבה בין שני אנשים?

"גרוש בלי חוש" מאת שרון פישר בהוצאת ספרי ניב, הוא ספר בישול לגברים (ולנשים) שמוצאים את עצמם "אבודים" במטבח. בעזרתו תלמדו להכין מאכלים טעימים, מהירים ומרשימים שמתאימים למבוגרים ולילדים כאחד. בתוך כמה דקות, עם מעט מאוד התעסקות, תוכלו להגיש מנה הצגה.

מה אם הייתם פשוט לומדים לאכול טוב יותר, על בסיס יומיומי בלי לוותר על ההנאה מאוכל? 
זהו ספר ראשון מסוגו בישראל שיראה לכם איך להפוך בקלות את המטבח שלכם לחגיגה של בריאות.
הוא מכיל 100% אוכל אמיתי, טבעי, טעים ובריא, ללא גלוטן וללא סוכר לבן. 

אורי אוריקון וכוח הירקות הוא סיפור ילדים על אומץ, תעוזה והכי חשוב, על חשיבות הירקות לבריאות שלנו.

אורי הוא ילד שאינו אוכל ירקות. יום אחד נראה לו שסבתו צריכה את עזרתו ולשם כך הוא נדרש להיות חזק. הידיעה הזו עוזרת לאורי לטעום מאותם ירקות שאינו רגיל לאכול, להבין שהם טעימים וגם להמציא להם שמות. גמבה – ספינת חלל, אפונה ותירס – פתיתי קסם.

כשאופירה עזריאלי הייתה בת תשע שאלו אותה אם היא בהריון. הילדה העגלגלה שלמדה לאהוב את עצמה בצל אידיאל היופי והגזרה, גדלה להיות סופרת שעוזרת לילדים לחזק את הערך העצמי שלהם, לצד שינוי הרגלי תזונה

באביב 2019 נסגרה הדלת מאחורי ״אורנה ואלה״ — מסעדה, בית ומוסד שניצב ברחוב שינקין בתל־אביב מאז שנת 1992. ספר זה, הגדוש מתכונים מהמטבח היצירתי והחדשני, פותח מחדש שער נגיש ומעשי אל הבישול של אורנה ואלה ומביא הביתה את הטעמים האהובים. בתשובה לשאלה אודות ספרן הראשון, סיפרו שתי החברות הטבחיות, בעלות המסעדה המיתולוגית, כי ״התגובות הכי משמחות ומשמעותיות מבחינתנו היו שהספר כבר מוכתם כולו ומתפרק מרוב דפדוף.

"זה מה שאנחנו אוכלים בבית: קציצות, סלטים, עוגות שמכינים בקלות. כשבאים אורחים אני נכנסת למטבח ומשקיעה קצת יותר בתבשילים ומאפי שמרים. אני אוהבת את המטבח, מתרגשת מבצק וחולמת בלילה על שוקולד ואספרגוס.
אבל לא פחות חשוב - אני אוהבת לצלם את מה שאני מכינה ותמיד מנסה למצוא את הפריים המושלם."

 

קטנית לא מונבטת היא הפוטנציאל הטמון בתוכה אך איננו ממומש, לעומת קטנית מונבטת, שהיא ההוצאה של הפוטנציאל הזה מן הכוח אל הפועל.

בספר זה אשמח לחשוף בפניכם את סוד קסמה של ההנבטה. בחלקו הראשון של הספר נכיר את סוגי המזונות אותם ניתן להנביט, נבחן את מעלותיה הרבות ונלמד כיצד ניתן להנביט בקלות ובפשטות.

חלי ממן פיצחה את השיטה. מי שהשילה ממשקלה עשרות קילוגרמים וייסדה רשת קבוצות הרזיה מובילה בישראל, יודעת בדיוק איך צריך לאכול כדי לרדת במשקל ולשמור עליו לאורך זמן: טעים, משביע ובריא. אבל איך עושים את זה בפועל?

רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה? רוצים להכין עוגה מהירה וקלה שתהיה גם מדהימה? הגעתם לספר הנכון.

 

אם אתם בשלנים, תמצאו בספר הזה סודות מקצועיים על יצירת טעם ורעיונות שישחררו את השף שבתוככם. אם אתם שואפים לבשל יותר, תקבלו כאן הבנה קולינרית ודרך להשתחרר ממתכונים ולפתח סגנון אישי. ואם תנורים מפחידים אתכם גם בחדר תצוגה של חנות מכשירי חשמל, הספר הזה יחשוף בפניכם עד כמה המסובך הוא בעצם פשוט, וכמה קל וכיף לבשל היטב. זו היתה נקודת הפתיחה של אסף אביר שבגיל שלושים וקצת יצא למסע אישי להתגבר על אימת-המטבח שליוותה אותו כל חייו.

עמודים

איגרת מידע נוריתה

קבלו את החדשות האחרונות מהאתר!

לייק לנוריתה

צור קשר

צור קשר

לכתיבת ביקורות ויצירת קשר עם נוריתה שלחו טופס או מייל:[email protected]

אתר מתג
נוריתה – אתר על ספרים, ספרות ובעיקר ביקורות על ספרים. אוהבי הספרות והקריאה ימצאו המלצות על ספרים, מידע על ספרים חדשים, שפע של ספרים לנוער, ספרים לילדים, ספרי מתח, ספרי בישול, כתבי עת ועוד...
נורית וייסמן ת"ד 733 ערד 8910602 | [email protected] | עיצוב ובניית האתר בדרופל סטודיו VITI